It’s a small, small world…

Tittade på min statistik här på bloggen igår och kunde inte annat än att konstatera att världen är liten. Jag är fortfarande förundrad över att människor från hela världen kan sitta hemma hos sig och läsa det jag skriver, eller förallandel som någon annan skriver. Läsa svenska tidningar, titta på svensk TV, lyssna på svensk radio, läsa svenska e-böcker. Allt är möjligt tack vare det där Internätet och så snabbt det gått… Med risk för att låta otroligt gammal så är det inte särskilt länge sedan mobiltelefonen blev var mans egendom och nu kan jag surfa vart jag vill, läsa vad jag vill. I min mobil. Det kallar jag en liten värld – undrar just nu om det gör att vi blir klokare? Får fler perspektiv på tillvaron genom alla nya möjligheter. Vem vet? Jag får väl förkovra mig en smula när jag spelat klart onlineomgången av wordfeud…