morgon – middag – kväll

Idag blir det mediekonsumtion med anknytning till böcker och författande både morgon – middag och kväll. Jag har just läst den första delen i SvDs följetong av Annelie Jordahl Augustenbad en sommar, tidningen har också en lång intervju med författaren. Jag ser mycket fram emot att läsa hela följetongen, om den är lika bra som Jag skulle vara din hund… så är det läsfröjd som väntar. Vid middagstid är det dags att lyssna på Torgny Lindgren som ska sommarprata. Årets höjdare redan andra dagen? Fram emot kvällningen ska jag se en film på TV som baserar sig på John LeCarrés spänningsroman The Constant Gardener som utspelar sig i Kenya. Boken är mycket bra och filmen var spännande, så spännande att den tål att ses igen.

Det var dagens planer om nu inte annat kommer emellan…