seriöst oflyt och en väldigt fin present

Kom med, kom med på vandringsfärd i vårens gröna tid…

Efter ett dygn av seriöst oflyt med inbrottsförsök i bil med tillhörande skador, bortkommen paketavi, en gitarr som blåste omkull och gick sönder under pågående skolavslutning och reservgitarr som släppte en sträng så har jag en riktigt fin present att glädja mig åt. Min kära kollega, och tillika NO-fröken, tycker att jag borde ta mig ut mer i skog och mark och måhända inte häcka framför datorn. Alldeles säkert blir det lättare nu när jag har den fin-fina boken En timme från Götaplatsen att inspireras av. Finurliga texter av Roger Olsson och vackra foton av Mikael Svensson och Anders Järkendal blandas med utflyktstips till vackra platser i vår närhet. Bara att titta på omslaget kan ju få vem som helst att vilja snöra på sig skorna och gå en sväng på vandringsfärd i sommarns sköna tid. Tack snälla A för den fina gåvan som var extra rolig att få just idag. Oflytets tid är förbi – sommarvandringen kan börja!