bokbloggsjerka i valborgstid

Har du någon du kan diskutera böcker med IRL? Berätta lite om honom/henne!

Ja, så frågar Annika i helgens bokbloggsjerka och jag får dra lite på svaret. Det finns ju två svar, i yrket talar jag ofta böcker och hur de skulle kunna integreras i undervisning men privat är jag inte lika säker… En av anledningarna att böcker har blivit en så stor del av min bloggs innehåll är nog faktiskt att det inte riktigt fanns någon att prata böcker med på riktigt. Jag har några kollegor som gärna läser och vi tipsar varandra, bibliotekarien på mitt lilla bibliotek kan jag gå loss med ibland, sambon, svärmor och dotter ibland men inte diskuterar vi böckerna speciellt ofta. Faktiskt oftare nu när jag skriver om dem på bloggen. Problemet är väl att det kan bli lite trist för omgivningen att lyssna på därför är det perfekt att ha en blogg där jag kan tjöta loss utan att känna att jag besvärar någon med mitt nörderi. Här är det ju frivilligt att läsa…