bokbloggsjerka

Höger, höger, vänster, vänster, fram, bak å 123. Oj, det var visst jenka. Det är jerka jag ska göra ; ) Jag fortsätter hoppa runt bland bokbloggarna med hjälp av Annikas bokbloggsjerka. Det är verkligen kul att hitta till nya bloggar och denna vecka var frågan:

VILKET/VILKA BOKFORMAT (POCKET, INBUNDEN, E-BOK, LJUDBOK…) FÖREDRAR DU OCH VARFÖR?

Jag gillar pocketböcker allra bäst. Både för att de är billiga och för att de är lätta. Priset gör att man inte behöver ha så dåligt samvete när man handlar och vill man inte spara boken så känns det inte lika hemskt att slänga/skänka den. Dessutom läser jag gärna men pennor och hundöron i högsta hugg och då känns det inte heller som det är hela världen om man har en billig bok. Pocketens format gör ju dessutom att de går att bära med sig dit man vill. Mindre plats tar de i hyllan också. Jag sjunger pocketens lov!