det gränsar till galenskap – en podd om skrivande och litteratur

I det vackra vädret som råder är det perfekt att lada ner en bra podd och nyligen hittade jag till Det gränsar till galenskap. 

Fyra göteborgsförfattare har slagit sig ihop och poddar om litteratur och skrivande och hittills har det varit mycket intressant. Jag har ju läst både Elin Boardy, Jessica Schiefauer, Mattias Hagberg och Martin Engbergs texter genom åren och att nu få tjuvlyssna på deras samtal är både intressant och mycket lärorikt.

Jag har hört de två första avsnitten igår och jag ska absolut lyssna vidare. De pratar om olika teman vid varje tillfälle så som fiktiva minnen och hur de letar sig in i det verkliga livet, hur skrivandet svänger mellan hybris och tvivel. Med exempel från egna och andras texter så befinner de sig i skrivprocessen och allt det som är runt den. Det finns hittills fyra kapitel och självklart kommer jag att fortsätta följa det här intressanta gänget! 

Mina texter om Elin Boardys böcker.

Mina texter om Jessica Schiefauers böcker.

Mina texter om Mattias Hagbergs texter.

Mina texter om Martin Engbergs texter.