Kulturkollos tradition att stämma av första lördagen i varje månad vad som händer just nu fortsätter. Häng gärna på i vår minienkät!

Just nu läser jag När bergen sjunger av Nguyen Phan Que Mai och så långt är det fin läsning. Ett av mina drömresemål är Vietnam och särskilt fint är det att läsa en roman därifrån. Jag hoppas kunna fortsätta med Em av Kim Thúy, jag har hört att den ska vara fantastisk.
Just nu tittar jag på grusvägen utanför min stuga och gör upp plan för att gå på konstrunda. Konstnärerna på ön har öppet i sina ateljéer och med ordentliga avstånd och mycket utomhus så tänker jag mig njuta lite kultur. Senare i kväll ska jag se påskeldens flammor mot kvällshimlen. Det är fint!
Just nu lyssnar jag på Emma Hambergs Je m’appelle Agneta. Underhållande om att börja om när man är 49.
Just nu längtar jag efter att åka på en härlig utflykt med J och J. Vi ska njuta havsluften på påsklovet.

Kika också in hos Fiktiviteter, Enligt O, Västmanbok