just nu: februari

 

Kulturkollos tradition att stämma av första lördagen i varje månad vad som händer just nu fortsätter. Häng gärna på i vår minienkät!

Just nu läser jag Hundparken av Sofi Oksanen. Hennes böcker är alltid efterlängtade!
Just nu tittar jag väldigt lite, jag har avslutat handbolls VM – vilken fest! – och ser fram emot både skidskytte och längdåkning. I göteborgstrakten så har vi sportlov v 7 och jag ska varva jobb med att sporta lite lätt själv och se på tv-sport. Härligt! 
Just nu lyssnar jag på radioföljetongen Dörren som läses av Julia Dufvenius. Romanen av Magda Szabó ska bokcirklas på nätet längre fram i vår.
Just nu längtar jag efter att ta på mig skidor och skridskor och gå ut och tanka ljus. förra månaden önskade jag mig snö och nu har jag fått min önskan uppfylld. Vintergrader och ett litet snötäcke också på västkusten, hurra!

Kika också in hos Fiktiviteter, Enligt O, Västmanbok!