just nu – november

Kulturkollo är avsomnat men en liten rest av bloggkollketivet lever, vi stämmer av första lördagen i varje månad vad som händer just nu. Häng gärna på i vår minienkät!

Just nu läser jag fortfarande The Shadow King av Maaza Mengiste. Jag började i oktober och tyvärr har mitt huvud inte riktigt hållt för läsning på engelska det senaste. Jag ger inte upp, jag vill läsa den! Spännande att läsa från Etiopien och den 19 november delas Man Booker ut. Är det vinnaren?
Just nu tittar jag på Kärlek och anarki på Netflix. Komedi i förlagsmiljö och det har börjat mycket lovande!
Just nu lyssnar jag på Allt ett under av Juha Itkonen. Så fantastiskt bra autofiktion. Jag trodde att jag tröttnat helt på genren men så kommer det en pärla som golvar!
Just nu längtar jag efter att ta fram mina adventsljus som kan lysa upp min vardag. Det är en mörk november.

Kika också in hos Fiktiviteter , Enligt O, Västmanbok och Litteraturkvalster och småtankar!