mätt och nöjd med en bok i min hand

Eller kanske inte en bok i min hand, snarare tre. Efter den trevlig bokbloggarträffen på El Corazon gick turen händelsevis till Pocketshop. Händelsevis köpte jag några böcker och händelsevis var jag tvungen att börja läsa i en av dem direkt. (Kan det vara en bok från Sekwa?)
Som alltid var det mysigt att träffa människor som är lika intresserade av böcker och läsning som jag och några nya bekantskaper hade hittat till vårt träff. Tyvärr hade bacillerna slagit till och vi blev en klart mindre skara än vad som var tänkt. Vi som trotsade kylan och kom hade en mysig stund med god mat, bokprat och bokbyte. Tack alla bokbloggarkompisar för trevligt sällskap! Bilderna har jag lånat av Hannele. Tack! Särskilt tack till Enligt O som ordnade!

Enligt O
Marias bokliv
Olika sidor
Boktjuven
What you readin’
Hanneles bokparadis