samvetsfråga på bokbloggsjerkan!

Annika frågar i veckans bokbloggsjerka:

Hur många böcker har du precis i detta nu i din att-läsa-hög och vilken/vilka är du mest sugen på att läsa just nu?

Det här är en samvetsfråga, hur många hyllvärmare kvalar egentligen in till att hamna i en att-läsa-hög? Några förblir säkerligen just dammsamlare men en del av den kommande läsningen som jag tror kommer att bli av har jag samlat i en hög. Den toppas av min läsplatta i sitt fodral, i den finns just nu Bastarden från Istanbul och Brobyggarna. Inalles sådär 7 böcker på lut innan mässan alltså, 8 om jag ska räkna med Sånt jag berättar för Allah som är på väg till mig i ett brunt paket. Allra mest sugen är jag nog på just denna enda som jag inte har i min hand… Dyker in i Kjell Johansson och Åsa Anderberg Strollo i helgen så kanske brevbäraren är riktigt snäll mot mig på måndag. Då blir det Sånt jag berättar för Allah, den är jag riktigt sugen på.